GALATASARAY

Galatasaraylı Diagne’de çıkık çıktı

Senegal Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, gerçekleştirilen kontroller sonunda Galatasaraylı Mbaye Diagne’ye akromiyoklaviküler dislokasyon (akromiyoklaviküler eklem çıkığı) teşhisi konuldu.

Galatasaraylı Diagne’de çıkık çıktı

Senegal-Mali maçında sakatlanan Galatasaraylı Mbaye Diagne’nin sağlık durumu belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten dün yapılan açıklamada futbolcunun durumunun İstanbul’a dönmesinin ardından netlik kazanacağı duyurulmuştu. 
 
Dakar’da ultrasona sokuldu 
Senegal Futbol Federasyonu konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Federasyondan yapılan açıklamada, maçta bir topa kafa vurmak isterken yere ters düşen ve ardından oyundan sedyeyle çıkarılarak hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki futbolcuya konan teşhis açıklandı. Futbolcunun Dakar’daki hastanede kontrolden geçirildiği ve ultrasona sokulduğu bilgisi verilerek şu ifadeler kullanıldı: 
 
Ne kadar uzak kalacağı belirsiz 
“Kürek kemiği ile köprücük kemiğinin bağlanma bölgesinde (akromiyoklaviküler) birinci aşama çıkık tespit edilmiştir. Analjezik ve anti enflamatuar tedavisi gerekmektedir”. Futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağının ise şu aşamada belirsiz olduğu aktarıldı

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER