FUTBOL

Galatasaray'ın yeni forveti kim?

Marlon harewood galatasaray yolunda -fanatik ingiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden news of the world, galatasaray'ın aston villa'nın 30 yaşındaki forveti marlon harewood'la ilgilendiğini yazdı. uzun yıllardır villa forması giyen ancak gabby agbonlahor ve john carew’in arkasında forma...

Galatasaray'ın yeni forveti kim? - Sayfa 1

Marlon Harewood Galatasaray yolunda -FANATİK İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden News of the World, Galatasaray'ın Aston Villa'nın 30 yaşındaki forveti Marlon Harewood'la ilgilendiğini yazdı. Uzun yıllardır Villa forması giyen ancak Gabby Agbonlahor ve John Carew’in arkasında forma şansı bulamayan Harewood, 2009 yılının son ayına kadar Championship’te mücadele eden Newcastle United’da oynamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek tecrübeli golcünün, mutsuz olduğu için kulübünün 1 yıllık uzatma teklifine sıcak bakmadığı, haziran ayında Türkiye ya da Katar’ın yolunu tutacağı ifade edildi.

Galatasaray'ın yeni forveti kim? - Sayfa 2

Ruslar'ın Volkan aşkı! -FANATİK Bu sezonki performansıyla devleri peşinden koşturan Volkan Şen için Rubin Kazan'ın ısrarı sürüyor. Daha önce de Volkan’ı transfer etmek isteyen ve Bursaspor’un kapısını çalan Rus ekibi, yıldız oyuncuyu izlemek için dün Ali Sami Yen’e yönetici gönderdi. Karşılaşmayı protokol tribününden takip eden Rubin Kazan’lı idarecilerin bir kez daha Yeşil-Beyazlı yönetimle görüşeceği öğrenildi. Bu arada, Volkan Şen transferle ilgili konuşmak istemezken, Bursaspor Yönetimi’nin futbolcusunu bırakmak istemediği kaydedildi.

Galatasaray'ın yeni forveti kim? - Sayfa 3

Semih için boşuna geldi -FANATİK Palermo'nun futbolcu izleme komitesindeki birinci kişi Luca Dinna, Semih'i izlemek için maça gelmişti. İtalya Serie A ekiplerinden Palermo’nun futbolcu izleme komitesindeki birinci kişi olan Luca Dinna, Semih Şentürk’ü izlemek üzere Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na geldi ancak eli boş döndü. Çünkü golcü futbolcu forma giymedi. Semih’i Euro 2008 Finalleri’nden beri izlediklerini söyleyen Dinna, “Şartlarımıza uygun olursa transfer etmek istiyoruz” dedi.

Galatasaray'ın yeni forveti kim? - Sayfa 4

Servet ipleri kopardı -FOTOMAÇ Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Milli Takım'ın stoperi Servet Çetin'i 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Rijkaard, stoperde Manisa maçında olduğu gibi sol bek Hakan Balta'yı oynattı. Servet ile birlikte Gökhan Zan, Leo Franco, Emre Aşık ile sakatlığı süren Kewell da kadroda yer almadı. Çok sinirlenen Servet'in, kadroya giremeyen futbolcuların yer aldığı bölüme gelmemesi dikkati çekti.