GALATASARAY

Galatasaray’ın yeni başkanı Burak Elmas’tan ilk açıklama

Galatasaray Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda rakiplerinden fazla oy alan Burak Elmas, sarı-kırmızılıların 38. başkanı oldu.

Galatasaray’ın yeni başkanı Burak Elmas’tan ilk açıklama

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu.Burak Elmas 1541 oy alırken, ikinci sıradaki Eşref Hamamcıoğlu 1500 oy aldı. Eşref Hamamcıoğlu, ilk 27 sandığı önde götürdükten sonra son 3 sandıkta Burak Elmas, oyların çoğunluğunu alarak başkanlık koltuğunun yeni sahibi oldu. 

İŞTE SON SONUÇLAR

1541: Burak Elmas
1500: Eşref Hamamcıoğlu
893: Metin Öztürk
679: Yiğit Şardan
92: İbrahim Özdemir

Burak Elmas'ın listesi

Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün.

Yedek: İbrahim Reha Keskin, Selim Sefada, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Mehmet Polat Kalafatoğlu, Ahmet Ozan Şener.

Burak Elmas: "Tek yürek olacağız, birlikte çok çalışacağız"

Daha sonra kürsüye çıkan yeni başkan Burak Elmas ise, "Bütün üyelerimize bana göstermiş oldukları teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Başkan adayları İbrahim Özdemir, Metin Öztürk, Yiğit Şardan ve Eşref Hamamcıoğlu ile ekiplerine Galatasaray demokrasisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yarından tezi yok birlik ve beraberlik ruhuyla tüm sorunları halletmek için tek yürek olacağız, birlikte çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

"Galatasaray'a yakışan bir seçim oldu"

Burak Elmas, daha sonra basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a yakışan bir seçimin yapıldığını kaydeden Elmas, şunları kaydetti:

"Seçime katılan tüm genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Galatasaray'a yakışan bir seçim oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Galatasaray'ın farkı budur. Bizlerle yarışan Galatasaray demokrasisine renk katan diğer kıymetli adaylara teşekkür ederim. Bugün biz kazanmış olabiliriz ama Galatasaray'da kimse kaybetmedi. Çünkü biz Galatasaray'ı birleştirmek için geldik. Yarından tezi yok tüm Galatasaraylılar olarak tek yumruk olarak çok şey başaracağız"

Elmas'tan Terim açıklaması: "Söz verdik ve gereklerini yapacağız"

Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile ilgili soruya ise "Verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz ve gereken neyse yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz. Ailemize söz verdik ve gereklerini yapacağız" yanıtını verdi.

Çok mutlu olduğunu ve seçimin Galatasaray'ın DNA'sı uygun olarak yapıldığını kaydeden Burak Elmas, "Bu seçim süresinde umarım kimse kırılmamıştır. Biz elimizden geleni yaptık. Galatasaray'a yakışır şekilde sadece ekibimizi ve projelerimizi tanıttık. Kimse hakkında bir şey söylememeye özen gösterdik. Bundan sonra da bu tutumumuz sürecek. Yapacak çok işimiz var. Kazanmak bir başlangıç asıl zor işimiz mazbatayı adıktan sonra başlayacak" diye konuştu.

Yorumlar