GALATASARAY

Galatasaray'ın transferi için görüştüğü futbolcular

Transfer görüşmeleri için Dubai'de bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, İstanbul'a dönüşte önemli açıklamalarda bulundu. Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Albayrak 10 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını belirtti. İşte Galatasaray'ın gündeminde olan o 10 isim... .

Galatasaray'ın transferi için görüştüğü futbolcular - Sayfa 1

Transfer görüşmeleri için Dubai'de bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, İstanbul'a dönüşte önemli açıklamalarda bulundu. Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Albayrak 10 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını belirtti. İşte Galatasaray'ın gündeminde olan o 10 isim...

.

Galatasaray'ın transferi için görüştüğü futbolcular - Sayfa 2

Abdurrahim Albayrak, "10 futbolcu ile diyalog halindeyiz. Bu oyunculardan 2-3 tanesini renklerimize bağlayacağız." ifadelerini kullandı. İşte Galatasaray'ın transfer listesinde olan o 10 isim.

.

Galatasaray'ın transferi için görüştüğü futbolcular - Sayfa 3

ALAN CARVALHO
İki forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da ilk hedef Alan Carvalho. Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, Alan ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandığını belirtti. Transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor..

Galatasaray'ın transferi için görüştüğü futbolcular - Sayfa 4

PATO
Galatasaray transfer görüşmelerini sürdürdüğü ikinci isim ise Brezilyalı yıldız Pato. İkinci başkan Albayrak, Dubai'de sürdürdüğü transfer çalışmalarında Pato ile de bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Görüşmeye dair detay paylaşmayan Albayrak, yıldız golcünün kulübüyle ilgili halletmesi gereken problemleri olduğunu ve zamana ihtiyacı olduğunu söylemekle yetindi..