SÜPER LİG

Galatasaray'ın kabusu başlıyor

Milli takımın maçları nedeniyle ligin iki hafta tatile girmesi en çok Galatasaray'ı rahatlattı. Aslanı 2 hafta sonra çok zorlu bir fikstür bekliyor.

Galatasaray'ın kabusu başlıyor

Milli takım maçları için Süper Lig’e verilecek ara sebebiyle 2 haftalık bir tatile girecek olan Sarı-Kırmızılılar, lige 21 Kasım’daki Antalyaspor mücadelesiyle dönüş yapacak.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Ligin formda isimlerinden Samuel Eto’o’nun görev yaptığı Kırmızı-Beyazlılar’la oynayacakları maçtan 4 gün sonra Aslan, Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’in karşısına çıkacak.

Hikmet Karaman'dan Sinan'a açık davetÇaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardından en enteresan diyalog, Hikmet Karaman ile Galatasaray'lı Sinan Gümüş Arasında Yaşandı. İşte o şaka ile karışık davet.

İspanyol temsilcisiyle oynayacakları kritik karşılaşma sonrasında Cim Bom, 29 Kasım’da bu sefer ligin çıkıştaki ekiplerinden Kasımpaşa’ya konuk olacak.  

Kasımpaşa seferi sonrasında 4 Aralık’ta Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri; güçlü kadrosuyla dikkat çeken Bursaspor’u Türk Telekom Arena’da ağırlayacak. Galatasaray’ın bu zorlu maç trafiği, takımı oldukça zorlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER