Galatasaray'ın hedefinde iki kaleci var
Galatasaray teknik direktörü, yabancı ve tecrübeli bir kalecinin yanı sıra, standard liege'de çok başarılı bir performans gösteren 22 yaşındaki sinan bolat'ın alınması için yönetime rapor verdi.
Galatasaray Teknik Direktörü, yabancı ve tecrübeli bir kalecinin yanı sıra, Standard Liege'de çok başarılı bir performans gösteren 22 yaşındaki Sinan Bolat'ın alınması için yönetime rapor verdi.
Sarı kırmızılı yönetim, 4 yıldan bu yana en büyük yarası olan 'kaleci' krizine kökünden son vermeyi planlıyor.Hürriyet gazetesinin haberine göre Mondragon'dan sonra gelen 6 kalecinin de (Orkun, Aykut, De Sanctis, Ufuk, Leo Franco, Zapata) Cimbom'a çare olamaması yönetim ve teknik heyeti kaleye 'çifte' takviye yapmaya zorladı.
Defalarca şans verilen Aykut ile Ufuk'un da yetersiz performans sergilemesi üzerine G.Saray'ın, 1 numaraya bir kaliteli yabancı, bir de Standart Liege forması giyen Sinan Bolat'ı alacağı ifade edildi.
Teknik direktör Fatih Terim, yönetimden 'yaşı genç ve başarılı performansı var' dediği Sinan Bolat'ın mutlaka transfer edilmesini istedi. İmparator, yabancı bir kaleci alınacak olsa dahi, 22 yaşındaki file bekçisinin sarı kırmızılı takımın kalesini uzun yıllar koruyacak kapasitede olduğunu belirten bir rapor verdi.