GALATASARAY

Galatasaray'ın gündemindeki Franck Ribery transferi hakkında konuştu

Bayern Münih'ten ayrılacağı resmen açıklanan Franck Ribery'nin ismi Galatasaray ile anılıyordu.. Geleceği merak konusu olan yıldız futbolcudan transferi hakkında flaş bir açıklama geldi..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'ın gündemindeki Franck Ribery transferi hakkında konuştu

 Almanya'da yayım yapan Bild gazetesinin Galatasaray'a geri dönebileceğini iddia ettiği 36 yaşındaki Fransız futbolcu, Bayern'in eski futbolcularından Markus Babbel'in çalıştırdığı Avustralya ekibi Western Sydney Wanderers'tan da teklif almıştı.

Dün Münih'te düzenlediği basın toplantısında konuşan yıldız isimse önünde pek çok seçeneğin bulunduğunu söylerken "Babbel'in takımına da gidebilirim. Neden gitmeyeyim ki? Ancak şu an kariyerimi nerede sürdüreceğimden emin değilim. Transfer için yalnızca benim değil, ailemin talepleri de önemli." ifadelerini kullandı.

KESİNLİKLE ANLAŞACAĞIM

Futbolu para için değil, oyuna olan tutkusundan ötürü oynadığının altını çizen Ribery, "Yaz transfer döneminde kesinlikle bir takımla anlaşacağım. 1-2 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Daha sonrasındaysa yeniden Münih şehrine döneceğimden %100 eminim." şeklinde konuştu. Fransız yıldız, 12 yıldır Bavyera ekibinin formasını giyiyordu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER