BEŞİKTAŞ

Galatasaray'ın derbi hasılatı! İnanılmaz rakam

Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray'ın derbi maçtan kazandığı rakam belli oldu. Tribünleri dolduran taraftarları ile rekor kıran Galatasaray kasasını doldurdu.. İşte Galatasaray'ın derbi hasılatı..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Galatasaray'ın derbi hasılatı! İnanılmaz rakam

Dev derbi sonrası sarı kırmızılı takım kasasını doldurdu.. Beşiktaş'ı yenerek Başakşehir'in elinden liderlik koltuğunu  alan Galatasaray, derbiden toplam 9.8 milyon TL kazandı.

Sezonun en kritik maçında Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş'ı yenerek liderlik koltuğunu ele geçiren Galatasaray, derbiden elde ettiği hasılatla da kazasını doldurdu. Galatasaray, dün geceki derbiden 9.8 milyon TL para kazandı. 
 
GS STORE'DAN 2 MİLYON TL
 
Galatasaray'ın elde ettiği gelirlerin dağılımı ise şöyle; 10 milyon TL'nin 5 milyon TL'si bilet satışı ve loca gelirlerinden oluştu. 2.8 milyon TL ise TFF'nin Süper Lig'de galibiyete verdiği pirimdi. GS Store'un derbi hasılatı ise 2 milyon TL olarak açıklandı.

REKOR KIRDI

Galatasaray, Beşiktaş derbisinde yakaladığı 51 bin 578'lik seyirci sayısıyla hem bu sezonun Süper Lig rekorunu hem de Türk Telekom Stadyumu'nun tarihindeki seyirci rekorunu kırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER