SÜPER LİG

Galatasaray'ın Astori hayalleri suya düştü

Cagliari sportif direktörü Nicola Salerno İtalyan basınına Davide Astori iddialarıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı...

Galatasaray'ın Astori hayalleri suya düştü

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini savunmaya bir takviye yapmak istiyor. Son oynanan hazırlık ve kupa maçlarında üçlü savunmayı tercih eden İtalyan teknik adam üçlünün ortasında da Felipe Melo'yu oynattı. Mancini savunmaya yapılacak bir takviyeyle Melo'yu tekrar orta sahaya kaydırma niyetinde.

Deneyimli teknik adamın savunma için düşündüğü isimlerden biri de Davide Astori. Cagliari'de top koşturan 26 yaşındaki stoper Avrupa'nın dev takımlarının ilgisini çekmiş durumda. Özellikle Manchester United menajeri David Moyes, İtalyan savunmacıyı izlemek için İtalya'ya gitmiş ve Cagliari-Juventus maçını stattan takip etmişti.

Yıldız oyuncuyla ilgili çıkan transfer haberlerinden sonra Cagliari cephesi sessizliğini koruyordu. Fakat bugün İtalyan basınına konuşan Cagliari sportif direktörü Nicola Salerno, Astori'nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili soruya "Takımda kalacak" cevabını vererek Galatasaray'ın hayallerini suya düşürmüşe benziyor.

Astori'nin adı son günlerde Napoli ile de anılıyordu. Raul Albiol'un yanına bir stoper arayışında olan İtalyan ekibinin Astori için Cagliari'nin kapısını çaldığı iddia ediliyordu fakat bu konuyla ilgili olarak İtalyan oyuncunun menajeri bir açıklamada bulundu. Bu iddiaların gerçek olmadığı belirten Astori'nin menajeri "Napoli oyuncumla ilgilenmiyor" dedi.

Galatasaray'ın transfer listesinde Rhodolfo, Andrea Ranocchia, Nicolas Burdisso gibi isimlerin de olduğu iddia ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER