GALATASARAY

Galatasaray'ı sarsacak Muslera harekatı

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera için Arjantin'in önde gelen kulüplerinden Boca Juniors devreye girdi.

Galatasaray'ı sarsacak Muslera harekatı

Galatasaray'ın tartışmasız en önemli oyuncuları arasında yer alan Fernando Muslera için sürpriz bir transfer teklifi geldi. Uruguaylı yıldız için Arjantin'in dev kulübü Boca Juniors transfer girişiminde bulundu.

Daha önce de Fernando Muslera'yı transfer etme konusunda birkaç girişimde bulunan Boca'nın, bu kez Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı alma konusunda çok kararlı olduğu bildirildi.

Boca Juniors'un Başkanı Daniel Angelici ile takımın teknik direktörü Guillermo Barros Schelotto'nun, Fernando Muslera'yı alabilmek için her yolu deneyeceği ifade edildi. Fanatik'e göre, Hatta gelen bilgilere göre Arjantin temsilcisi, Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca ile de görüşmelere başladı.

20 MİLYON EURO İSTENİYOR

Fernando Muslera için çılgın teklif! Tam...

Fonseca'nın, daha önce de River Plate'e satmaya çalıştığı oyuncusunu Boca'ya transfer ettirmek konusunda ısrarcı olduğu konuşuluyor.

Türkiye'de mutlu olduğunu belirten Fernando Muslera'nın ikna edilmesi halinde ardından Boca'nın, soluğu Galatasaray'ın kapısında alması bekleniyor.

Mali açıdan zor durumda olan Galatasaray, 2018'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli eldiven Fernando Muslera için 20 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirlemiş durumda.

Yorumlar
TREND HABERLER