GALATASARAY

Galatasaray'ı bekleyen tehlike

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray sahasında Yeni Malatya ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Sarı Kırmızılı ekipte sarı kart sınırındaki isimler teknik heyeti düşündürüyor.

Galatasaray'ı bekleyen tehlike

Sarı-Kırmızılı ekipte Serdar Aziz, Maicon, Sinan Gümüş ve Donk kart görmeleri halinde gelecek hafta deplasmandaki Göztepe maçında forma giyemeyecekler.

Bu isimlere dikkatli olmaları konusunda teknik ekipten uyarı geldi.

İkinci kez kapışacaklar : Galatasaray ile Yeni Malatyaspor, bugüne kadar sadece 1 kez karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında Malatya’da oynanan maçı ev sahibi ekibi 2-1 kazandı. Bu müsabakadan sonra Sarı- Kırmızılılar’da teknik direktör değişikliğine gidildi ve Igor Tudor’un yerine Fatih Terim geldi.

Galatasaray'da 6 milyonluk şölen

18 maçtır evinde namağlup : Galatasaray, Süper Lig’de Türk Telekom Stadyumu’nda oynadığı müsabakalarda rakiplerine yenilmiyor. Sarı- Kırmızılılar, son oynadığı 18 iç saha karşılaşmasında sadece 1 kez berabere kaldı. Aslan, evindeki son 11 mücadelede de rakiplerini mağlup etti. Aslan ayrıca içerideki son 7 maçın 5’inde kalesinde gol görmedi.

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı

Galibiyet serisi var : Aslan ligdeki son 10 karşılaşmadan 25 puan topladı. Sarı-Kırmızılılar, söz konusu müsabakalarda 8 kez galip gelirken, 1 kez mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Aslan, son 4 maçta da sahadan 3 puanla ayrılan ekip oldu.

Mutlu sona 4 puan kaldı : Yeni Malatyaspor maçında seyircisi önünde hata yapmak istemeyen Sarı- Kırmızılılar, şampiyonluk turunu son hafta İzmir’de atmayı hedefliyor. Galatasaray’ın şampiyon olabilmesi için bu 2 maçtan sadece 4 puan alması yetecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER