SÜPER LİG

Galatasaray'dan süper başlangıç

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Birmingham kentinde sürdüren Galatasaray, ilk maçında Shewsburg Town'la karşı karşıya geldi.

Galatasaray'dan süper başlangıç
Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında İngiltere 1. Lig ekibi Shewsbury Town ile karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım, rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti.

GALATASARAY MAÇININ FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

New Meadow'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.Mücadelede Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Emre Çolak, 37. dakikada Amrabat ve 87. dakikada Sneijder kaydetti. Öte yandan mücadelede Galatasaray'ın yeni transferlerinden Erman Kılıç ve Aurelien Chedjou da forma giydi.

Galatasaray karşılaşmaya Eray, Eboue, Gökhan Zan, Ceyhun, Hakan, Yekta, Sabri, Engin, Emre Çolak, Amrabat ve Elmander ilk on biriyle başladı. Teknik direktör Fatih Terim, yeni transferler Erman Kılıç ve Chedjou'nun yanı sıra Drogba, Sneijder, Selçuk ve Burak'ı ikinci yarıda sahaya sürdü.

Karşılaşmanın son dakikasında sahaya giren bir taraftar Drogba'ya sarıldı. Taraftar, uyarılara rağmen konuşmaya devam ederek sahayı terk etmeyince Drogba taraftarla saha kenarına kadar geldi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Sarı kırmızılı takım İngiltere kampındaki bir sonraki hazırlık maçında 16 Temmuz'da Notts County ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY: Eray, Sabri, Gökhan, Ceyhun, Hakan; Yekta, Engin, Emre, Eboue, Amrabat, Elmander.

YEDEKLER: Aykut, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Albert Riera, Didier Drogba, Dany Nounkeu, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Kazım Kazım, Erman Kılıç

SHEWSBURY TOWN: Weale, Goldson, Jacobson, Sunnerfield, Winfield, MKandawire, Taylor, Parry, Bradshaw, McAllister, Wildig

G.SARAY'A SEVGİ SELİ

İngiltere 1. Lig (League One) ekiplerinden Shrewsbury Town ile özel maç yapan Galatasaray'ı, taraftarları yalnız bırakmadı.

On bin kişilik Meadow Stadı'ndaki karşılaşmadan saatler önce stada gelmeye başlayan çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, tezahüratlar ve pankartlarla takımlarına yeni sezon öncesindeki ilk hazırlık maçında destek verdi.

Isınmak için sahaya çıkan Galatasaraylı futbolculardan imza almak isteyen Shrewsbury Town taraftarları tünel önünde kuyruk oluştururken, sarı-kırmızılı taraftarlar da futbolcuları tek tek tribüne çağırdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER