GALATASARAY

Galatasaray'dan Semih Özsoy'a sert yanıt

Galatasaray Spor Kulübü, Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy’un derbi sonrasında yaptığı açıklamalara yönelik olarak sert bir mesaj yayımladı.

Galatasaray'dan Semih Özsoy'a sert yanıt

Galatasaray Spor Kulübü, önceki gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray müsabakasının ardından Fenerbahçe İkinci Başkanı Semih Özsoy'un yaptığı açıklamalara resmi internet sitesinden yanıt verdi.

Semih Özsoy'un açıklamalarının suç niteliği taşıdığının belirtildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçe Spor Kulübü 2'nci Başkanının, 14 Nisan Pazar günü oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından yaptığı mesnetsiz açıklamalar, sadece Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı'na göre değil, daha önemlisi Türk Ceza Kanunu'na göre suç niteliğindedir.

"Kendi geçmişlerine bakmalarını tavsiye ederiz"

Galatasaray Spor Kulübü'nün temelleri; demokrasi, insan hakları ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizin temel değerleri üzerine inşa edilmiştir. Rakip takım 2'nci başkanının; sorumsuz, eleştiri sınırlarını aşan söylem ve iftiraları hakkında kulübümüz tarafından gerekli hukuki girişimler başlatılacaktır. Galatasaray'ın adını bir terör örgütü ile ananların kendi geçmişlerine bakmalarını tavsiye ederiz."

Semih Özsoy ne demişti?

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe Galatasaray derbisinin 1-1 beraberlikle sonuçlanmasının ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, basın mensuplarının karşısına çıktı ve oldukça sert açıklamalarda bulundu.

"Aynı şartlarda oynandığı takdirde çok rahat kazanabileceğimizi düşündüğümüz bir maçtı. Kendi evimizde galip gelememek üzüntü verici."

"Hakemin iyi maç yönetmediğine inanıyorum. Karşı takımın hocaları takımını değil ama maçı çok iyi yönettiler. Dost dediklerimizin televizyonda dediklerini de duyduk, keşke aynı kişiler Belhanda'nın da niye 2. sarı kartı almadığını gündeme getirselerdi."

"Galatasaray'ın şampiyonlukla ilgili elimizden alınıyor, alınmıyor, bunlar bizi ilgilendirmez. Biz her maça kazanmak için çıkarız."

"Bizi burada yenemezler, yenemiyorlar ve yenemeyecekler."

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER