GALATASARAY

Galatasaray'dan Juventus'un forvetine transfer kancası

Galatasaray'da transfer operasyonu için kollar sıvandı. Ocak ayında kadrosuna forvet takviyesi yapacak olan Sarı- Kırmızılılar, aradığı taze kanı İtalya'da buldu. Gelecekte Avrupa futboluna damga vurması beklenen Moise Kean'i gözüne kestiren Galatasaray, genç futbolcuyu kiralamak için harekete geçti!

Galatasaray'dan Juventus'un forvetine transfer kancası

Galatasaray, Juventus'un altyapıdan yetiştirdiği 18 yaşındaki forveti Moise Kean'i kiralamak istiyor.

Fildişi Sahili asıllı, İtalyan golcü Kean'in gelecekte Avrupa futboluna damga vurması bekleniyor ancak genç yetenek şu ana kadar Juventus'ta aradığı şansı bulabilmiş değil. Bu sezon sadece Şampiyonlar Ligi'ndeki Young Boys maçının son 12 dakikasında görev yapan Kean, Ronaldo, Mandzukic, Dybala gibi dünya yıldızlarının gölgesinde kaldı.

Moise Kean

KENDİNİ KANITLAMAK İSTİYOR...İtalyan kaynaklardan gelen bilgilere göre, kulübü Juventus da 18 yaşındaki futbolcunun üst düzey bir takımda oynayıp tecrübe kazanması fikrine çok sıcak bakıyor. Galatasaray'da plan, Kean'i kiralama bedeli ödemeden kadroya katabilmek. Satın alma opsiyonunun elde edilmesi mümkün görünmüyor. Ancak oyuncunun kendisini kanıtlama ihtiyacı, en azından sezonun ikinci yarısı için bir avantaj olarak görülüyor.

GEÇEN SEZON 4 GOL ATTI...Kean, geçen sezon İtalya Serie A'da henüz 17 yaşında 4 gol atmayı başardı, hem de oyuna sonradan girip az süre bulmasına rağmen. 1.83 boyundaki futbolcu, genç yaşına rağmen güçlü bir fiziğe sahip ve savunma arkasına çok etkili koşular yapabiliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER