GALATASARAY

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer! Sinan Gümüş derken... .

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız verildi. Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Serdar Aziz'i kadrosuna katan sarı-lacivertliler, ezeli rakibinin bir yıldızına daha talip oldu. Herkes Sinan Gümüş'ü beklerken, Fenerbahçe ters köşe yapmaya hazırlanıyor...

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer! Sinan Gümüş derken... .

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. 

Bu sezonu ilk 5 sıra içerisinde tamamlamayı hedefleyen sarı-lacivertliler, gelecek sezon planlamasına şimdiden başladı. Sezon başındaki transfer hatalarını tekrarlamak istemeyen Kanarya, tüm transferlerini sezon öncesi hazırlık kampına yetiştirmek istiyor.

Gelecek sezondan itibaren uygulanacağı iddia edilen 6+2+2 yabancı kuralı sebebiyle yerli transferine ağırlık vermesi beklenen Fenerbahçe'de transfer listesine sürpriz bir isim girdi. 

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Serdar Aziz'i kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'nin, sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş'e talip olduğu iddia edilmişti.

Fotomaç'ın haberine göre; Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Serdar Aziz'i kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'nin, sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş'e talip olduğu iddia edilmişti.  Sarı-lacivertlilerin, ezeli rakibinden bir isme daha talip oldu ortaya çıktı. Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Eren Derdiyok, sarı-lacivertli takım için ciddi adaylar arasına girdi.

Daha önce de gündeme gelen 31 yaşındaki santrfor için teknik direktör Ersun Yanal ile Damien Comolli üzerinde fikir alışverişi yaptığı kaydedildi.

Umut Bozok ve Enes Ünal gibi isimleri yüksek maliyeti yüzünden askıya alan yönetimin bonservisi olmaması nedeniyle Eren'i cazip gördüğü kaydedildi. Yanal ve Comolli'nin de Eren'i kadroda en azından 'iyi bir alternatif olabileceği' düşüncesiyle tercih ettikleri bildirildi. 

1.91 boyundaki santrfor için yakın zaman içinde görüşmelerin başlayacağı ifade ediliyor. Kariyerine İsviçre'nin BSC Old Boys takımında başlayan Eren Derdiyok, Basel, Bayer Leverkusen, Hoffenheim ve Kasımpaşa takımlarında forma giydikten sonra 2016 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu.. Takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan golcünün güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER