FENERBAHÇE

Galatasaray'dan derbi öncesi sürpriz karar

Galatasaray teknik direktörü, Fenerbahçe karşısında kontrollü oyunu tercih etmek gerektiğini ifade etti.

Galatasaray'dan derbi öncesi sürpriz karar

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe’nin tuzağına düşmemek için frene bastı.

Günlerdir ekibiyle beraber sarı-lacivertlileri mercek altına alan Hırvat teknik adam, rakiplerinin tahmin edilenden daha zorlu olduğu düşüncesinde... Bu yüzden Tudor genel oyun formatında değişikliğe gitmeleri gerektiğine inanıyor.

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılıların teknik patronuna göre; Fenerbahçe ilk planda kapanacak ve kendilerine topu bırakacak. Diğer maçlarda olduğu gibi taraftarın da etkisiyle hemen saldırmalarının riskli olduğuna dikkat çeken Tudor, bu durumda geniş alanda boşluklar oluşacağına dikkat çekti..

Cenk Tosun transferinde flaş gelişme

‘Güçlü ve diri’

Tudor’un, “Oynadığımız tempolu futbol biraz riskli. Önde oynamak, pres yapmak önemlidir ama bir yandan da kontrollü olmamız gerekir. Çünkü Fenerbahçe orta alanda kaptığı toplarla hemen sonuca gitmeye çalışacak. Belki bizi üzerlerine çekecekler. Bu nedenle bu boşlukları vermememiz lazım. Gerekirse onlara karşı kendi alanımızda beklemeli ve tuzaklarına düşmemeliyiz” diye konuştuğu öğrenildi.

Aykut Kocaman'dan 3 isme özel görev


Genç teknik adam tespitlerine şöyle devam etti:
“Konyaspor maçında da görüldüğü gibi rakip kaptığı topları hızlı olarak pozisyona dönüştürürse sıkıntı yaşayabiliriz. Konya bu fırsatları buldu ama golü atamadı. Fenerbahçe bu noktada daha yetenekli oyunculara sahip... Orta alanda güçlü ve diri olmalıyız.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER