GALATASARAY

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıkladı

Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin disiplinine ayak uyduramayan ilk futbolcu, henüz resmi formayı giyemeyen Kevin Grosskreutz oldu, ayrılmak istediğini açıkladı.

Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıkladı

Lisansı çıkmadığı için takımda oynayamayan ve yarım sezonluk ücreti olan 925 bin euroyu peşin alan Kevin Grosskreutz, Mustafa Denizli’nin, sözleri üzerine ayrılık kararı aldı..

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, her fırsatta Almanya’ya gitmesinden rahatsız olduğu Alman oyuncuyla görüşerek, “Sürekli Almanya’ya giderek ocak ayının ikinci haftasına yetişemezsin. Hazır hale gelmek için Almanya’ya gidip gelmekten vazgeçeceksin” dediği Grosskreutz bunalıma girdi ve ayrılma kararı aldı.

Sezon başında transfer edilen ancak yaşanan imza sorunu nedeniyle lisansı çıkarılamayan Grosskreutz, haftanın iki günü ülkesinde bulunuyordu.

Galatasaray'da Mustafa Denizli kanunları başladı

Mutluluk önemli

Konuyu kamuoyuyla paylaşan Mustafa Denizli, “Kevin Grosskreutz, ayrılmak ve Almanya’ya dönmek istiyor. Önemli olan, benimle devam eden futbolcuların benim çıktığım yolda, benimle benim gibi yürümeleri, düşünmeleridir. Burada eksik bir şey olursa, performansı olumsuz etkilenir. Bu performans çevresine de sirayet eder” dedi.

Denizli, Alman oyuncuya her konuda yardımcı olmaya çalıştığını ifade ederek, “Kevin, gidiş gelişlerin zorluğunu belirtti ama esas problemin bu olmadığını söyledi. Kevin, ‘Ailemden ayrı kalamam. Burada devam edemem’ dedi. Ona, benim için oyuncuların mutluluğunun önemli olduğunu söyledim. ‘İnsan mutlu olduğu sürece başarılı olur, mutsuzlukla başarı yan yana yürümez’ dedim. Bunu camiamızın benim ağzımdan duymasını istedim. Kendisi bugünkü çalışmaya da katılmadı. Bundan sonraki süreci yönetimimizle görüşeceğiz.”

Grosskreutz Galatasaray'dan ayrılmak istiyor

Boşu boşuna!

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray’ın 1.5 milyon euro bonservis ödeyerek Borussia Dortmund’tan transfer ettiği 27 yaşındaki Grosskreutz, oynayamayacağı için yarım sezonluk ücreti peşin olarak ödendi. Bu sezon sonuna kadar 1 milyon 850 bin euro olan ücretinin yarısı olan 925 bin euroyu peşin olarak alan Alman futbolcu için, toplamda sarı-kırmızılıların kasasından 2 milyon 425 bin euro çıkmış olacak. Galatasaray’ın Grosskreutz için bu bonservis bedelini talep edeceği belirtildi. Diğer taraftan Kevin, Borussia Dortmund’a geri giderse, Alman ekibine ödemesi gereken 1.5 milyon euro verilmeyecek.

Semih’ten eleştiri

Rıdvan Dilmen’in Adil Oyun programına katılan Semih Kaya, Kevin Grosskreutz hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Konu Alman oyuncuya gelince Semih Kaya “Ailesinden ayrı kalamıyormuş. 28-29 yaşında adam nasıl ailesinden ayrı kalamıyor anlamadım” ifadelerini kullandı.

AYRILIĞIN NEDENLERİ?

1. Aile özlemi, çünkü ilk kez kez yurt dışına çıktı.
2. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi.
3. Türkiye’de yaşanan terör olayları.
4. Bundesliga’dan yeni bir teklif alması.
5. Maça çıkamadığı için psikolojisi bozuldu.

Galatasaray’da lisansı bulunmayan Kevin Grosskreutz, sarı-kırmızılılarla sadece 2 hazırlık maçına çıktı. Alman oyuncu Panthrakikos maçında 90, Saraybosna’ya karşı da 83 dakika görev yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER