GALATASARAY

Galatasaray'da yeni yönetimden Fatih Terim kararı!

Galatasaray'da büyük heyecana sahne olan başkanlık yarışında kazanan Burak Elmas oldu. Oy kullanan 4731 üyenin 1541'inin oyunu alan Elmas, 1500 oyda kalan Eşref Hamamcıoğlu'nu son anda geçerek sarı-kırmızılıların 38. başkanı oldu.

Galatasaray'da yeni yönetimden Fatih Terim kararı! - Sayfa 1

 Galatasaray'da yeni başkan Burak Elmas oldu. Eşref Hamamcıoğlu ile kıyasıya bir yarışa giren Elmas, 41 oy farkla sarı-kırmızılıların 38. başkanı seçildi. Sarı-kırmızılılarda gözler sözleşmesi biten teknik direktör Fatih Terim'e çevrildi. Elmas başkanlığındaki Galatasaray yönetimi, Fatih Terim ve transferlerle ilgili kararını verdi.

Galatasaray'da yeni yönetimden Fatih Terim kararı! - Sayfa 2

Sonucun açıklanmasının ardından rakibi Burak Elmas'ın elinden tutan ve kürsüye çıkaran Eşref Hamamcıoğlu'nun bu hareketi alkış topladı. Hamamcıoğlu, "Bu seçim, kucaklaşmanın ve kardeşliğin bir sembolü olacaktır. Genel kurul iradesi esastır. Bizim amacımız bundan sonra Burak Elmas'a destek olmaktır". diye konuştu.

Galatasaray'da yeni yönetimden Fatih Terim kararı! - Sayfa 3

Bunun ardından kürsüye gelen Burak Elmas, şunları söyledi: Tüm üyelerimize, bana ve ekibime gösterdikleri teveccüh için teşekkür ederim. Bu Galatasaray'a yakışan yarışı birlikte götürdüğümüz tüm adaylara teşekkür ederim. Bu seçim, Galatasaray için çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi ve hiç kimse kaybetmedi. Yarından tezi yok, birlik olup tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız. Birlikte çok şey başaracağız. Yaşasın Galatasaray!" Galatasaray TV'ye de konuşan Burak Elmas, "DNA'mızın, değerlerimizin savunucusu olmaya devam edeceğiz ve birlikte çok şey başaracağız" diye konuştu. Elmas, Hamamcıoğlu ile el ele kürsüye çıkmasını da, "Öğrendiğimiz Galatasaray'a uygun davrandık" sözleriyle yorumladı.

Galatasaray'da yeni yönetimden Fatih Terim kararı! - Sayfa 4

Milliyet'in haberine göre, başkanlık koltuğuna Burak Elmas'ın oturmasıyla, Fatih Terim yeniden Galatasaray'ın teknik direktörü olacak. Yarışın başlangıcından itibaren, Terim dışında bir teknik adam düşünmediğini dile getiren Elmas'ın bu düşüncesi de hemen hayata geçecek.