GALATASARAY

Galatasaray'da yeni transfer atağı

Galatasaray, Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp'un gözüne bir türlü giremeyen Mamadou Sakho için İngiliz kulübünün kapısını çaldı.

Galatasaray'da yeni transfer atağı

Savunmaya takviye arayışlarını sürdüren Galatasaray, Liverpool'un Fransız stoperi Mamadou Sakho için Merseyside ekibinin kapısını çaldı. Fakat Cimbom yalnız değil. La Liga devi Sevilla da Sakho için girişimlerini başlatmış durumda.

KLOPP'TAN ONAY ALAMADI

Jürgen Klopp'un gözüne girmeyi başaramayan 26 yaşındaki oyuncu, A takımdan ziyade U23 takımıyla maçlara çıkıyor. Son olarak 20 Nisan 2016'da Liverpool formasını giyen Sakho'nun üst seviye futboldan bu denli uzak kalması, onun diğer kulüplerin gözündeki cazibesini düşürmüş değil.

 EN BÜYÜK RAKİP SEVİLLA

Sakho için şu ana dek en ciddi girişim Galatasaray ve Sevilla'dan geldi. İki kulüp de Liverpool'la temasa geçerek, olası bir transferin maliyetiyle ilgili bilgi aldı.

Fransız yıldız için Crystal Palace ve West Bromwich Albion gibi Premier Lig ekipleri de sırada bekliyorlar. Southampton ise ilgisinin resmi bir girişime dökmüş değil.

20 MİLYON POUND İSTİYORLAR

Liverpool oyuncusunu bonservisiyle birlikte elden çıkarmak istiyor. Kırmızılar, mevcut piyasa şartları da göze alındığında, Sakho için 20 milyon Pounda yakın bir bonservis kazanma hedefine sahipler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER