GALATASARAY

Galatasaray'da transfer planları alt üst oldu!

Linnes, Selçuk ve Sinan’la yeni sözleşme görüşmelerini askıya alan Sarı-Kırmızılı yönetim; tüm transfer çalışmaları ve satılması düşünülen oyuncularla ilgili pazarlıkları da dondurdu.

Galatasaray'da transfer planları alt üst oldu! - Sayfa 1

Mali genel kurulda yaşanan ibra şoku Galatasaray'da tam anlamıyla hayatın durmasına neden oldu... Yeni sezonla ilgili kadro planlamasına başlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, beklenmedik darbe sonrası tüm çalışmaları dondurdu. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Linnes, Sinan Gümüş ve Selçuk İnan'la bir süredir görüşmelerde bulunan yönetim tüm pazarlıkları askıya aldı. Sarı-Kırmızılılar özelilkle scout ekibiyle birlikte genç oyunculara yönelik çok ciddi bir transfer çalışması da yürütüyordu.

Galatasaray'da transfer planları alt üst oldu! - Sayfa 2

TERİM DE 5 YILLIK İMZAYI ERTELEDİ

Son gelişmeler, bu çalışmaların da bir hayli yavaşlamasına neden oldu. Yönetim ayrıca sezon sonunda transfer bütçesi yaratma amacıyla başta Feghouli, Belhanda, Fernando ve Mariano gibi isimleri satmayı planlıyordu. Hatta menajerler aracılığıyla gelen teklifler üzerinden çok gizli pazarlıklar da yapılıyordu. Ancak yönetimin yaşadığı şokun ardından bu çalışmalar da sekteye uğramış durumda. Fatih Terim de ibrasızlık depreminin ardından KAP'a bildirilmesi planlanan 5 yıllık yeni sözleşmenin sezon sonuna bırakılmasını istemişti.

Galatasaray'da transfer planları alt üst oldu! - Sayfa 3

SİNAN'A TEKLİFLER ARTIYOR

Sezon sonu Galatasaray'la sözleşmesi bitecek olan Sinan Gümüş'le başta Genoa olmak üzere İtalyan kulüpleri ilgileniyor. Genç yıldıza gelen teklifler sürekli artıyor.

Galatasaray'da transfer planları alt üst oldu! - Sayfa 4

4 SEZONDA SADECE 8 MAÇI KAÇIRDI

Takvim'in haberine göre, Galatasaraylı taraftarların en çok sevdiği futbolculardan biri olan Martin Linnes adeta istikrar abidesi... Norveçli futbolcu 4 sezonda sakatlıklar nedeniyle sadece 8 maç kaçırdı. Linnes müthiş profesyonelliği ile de herkesin taktidini topluyor.