GALATASARAY

Galatasaray'da transfer operasyonu

Galatasaray yönetimi bu hafta büyük bir transfer operasyonuna başlıyor. Sarı kırmızılılar üç yıldız oyuncu için İngiltere’ye çıkarma yapacak.

Galatasaray'da transfer operasyonu

Sportif AŞ yönetimiyle birlikte futbolun beyin takımına giren eski başkanlardan Alp Yalman ve futbol direktörü Cenk Ergün, Ada’ya giderek, stoper, ön libero ve forvet için görüşmeler yapacak.

Listedeki en önemli iki isim; Alex Song ve Edin Dzeko... İlk olarak Song’un menajeri Darren Dein ile görüşülecek. Bonservisi Barcelona’da olan Song’un sembolik bir ücretle alınması olasılığı büyük.

Hürriyet'in haberine göre; İkinci görüşme Edin Dzeko’nun menajeri ve Manchester City yetkilileriyle olacak. Bosna Hersekli golcüyü geçen sezon Roma’ya kiralayan City’ye aynı formül önerilecek.

Beşiktaş'ta savunma için çifte atak!

Yalman-Ergün ikilisi, daha sonra listedeki diğer isimler için temaslarda bulunacak. Yıllık 2.4 milyon Euro teklif edilen Rus stoper Roman Neustadter'den cevap alınacak.

Schalke 04 ile yollarını ayıran ve halen Rusya Milli Takımı kadrosunda bulunan Neustadter'de pürüz yaşanması halinde yeniden Slovak oyuncu Martin Skrtel gündeme alınacak. Skrtel'in bonservisinde indirim yaptırmak için de İngiliz ekibi Liverpool’un kapısı çalınacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER