GALATASARAY

Galatasaray'da şok 'başkanlık' açıklaması

Spor hukukçusu ve avukat Alpay Köse, Galatasaray Kulübünde idari açıdan ibra edilmeyen Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun 1 ay içinde seçim kararı almaması durumunda sarı-kırmızılı kulübe kayyum atanabileceğini söyledi.

Galatasaray'da şok 'başkanlık' açıklaması

Kulisler ise hareketli... Sarı kırmızılı camiada cevabı en çok merak edilen soru: Yeni başkan kim olacak?

Dün ortaya sürpriz bir aday atılmıştı.Galatasaray kongre üyesi, Krasnodar 2. Başkanı Demirbilek'in ismi basına yansıdı.Ankara’da büyüyen ve çalışma hayatına burada başlayan Bahattin Demirbilek, 22 yaşında Rusya’ya gitmiş ve Krasnodar'la başarılı sezonlar yaşamıştı.

Adaylık konusunda ismi geçen Dursun Özbek'in ise seçim yapılması halinde başkanlık için aday olmayacağı ifade edildi.Özbek'in kararı sonrası gözler diğer adaylara çevrildi.Ozan Korkut'un adaylığa sıcak baktığı belirtiliyor.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun adı yüksek sesle anılıyor. Hatta o dönem sürpriz şekilde Galatasaray'ın başına geçen ve başarılı bir yönetim gösteren Duygun Yarsuvat ismi de ihtimaller arasında.

Tıpkı Cengiz gibi ibra edilmeyen Adnan Polat'ın da gündemde olduğu belirtildi.

Kulübün efsane ismi Faruk Süren de seçim kararı alınan genel kurulda, "Ben de o havayı görerek başkana şöyle bir öneride bulundum, 'Bu riske girme, iş kötüye gidiyor. Genel kurulda böyle bir atmosfer var. İleri tarihli bir seçim tarihi koy." uyarısında bulunmuştu. Süren'in topa girip girmeyeceği de merak konusu oldu.

Yaptığı transferlerle Galatasaray taraftarının gönlünde taht kuran Aysal'ın, yeni dönemde başkanlık için adı geçse de kendisi bun duruma soğuk bakıyor.

2004-2006 arası başkan vekilliği yapan Turgay Kıran, 2015'te başkanlık seçiminde aday olmuştu. Turgay Kıran'ın yeni dönemde de aday olması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER