GALATASARAY

Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Galatasaray'da takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yılan hikayesine dönen Serdar Aziz konusu çözüme kavuştu. Sarı-Kırmızılılar, deneyimli stoper ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Galatasaray'da transferi çok konuşulan Serdar Aziz ile ilgili sarı kırmızılı yönetimden flaş bir hamle geldi. Serdar Aziz'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Galatasaray yönetimi tarafından sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği Serdar Aziz, bu akşam saatlerinde Fenerbahçe ile bir görüşme yaptı. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile bir araya gelen Serdar Aziz'in yönetim ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi

SERDAR AZİZ NEDEN AYRILIYOR? BU NOKTAYA NASIL GELDİ?

Galatasaray'da Fatih Terim'in gözünden düşen Serdar Aziz'in ayrılığı spor gündeminde yoğun ilgiyle takip ediliyor. Peki Serdar Aziz bu noktaya nasıl geldi?
Serdar Aziz'in menajerinin yaptığı açıklamaya göre Serdar Aziz'in kadro dışı kalma nedeni Serdar Aziz'in geçirdiği mide rahatsızlığı ve rahatsızlığın ardından tatile çıkması milli futbolcu ile Galatasaray arasında iplerin kopmasına neden oldu. Ortaya atılan bu söylentilerden sonra Serdar Aziz'e 'kendine kulüp bul' ifadeleri kullanıldı ve' Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transfer olmasına izin verildiği' açıklandı.

SERDAR AZİZ KİMDİR?

Serdar Aziz 23 Ekim 1990 tarihinde Bursa’nın Orhangazi ilçesinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı takımlarda defans pozisyonunda görev alan futbolcudur.

İlk başlarda boyu kısa olduğundan ötürü orta sahada görev yapsa da tekniği zayıf olduğu için hocaları onu defansta oynatmaya karar verir. 2006 yılında Bursaspor’un teknik direktörlüğünü yapan Raşit Çetiner Serdar’ı as takımla idamlara aldı. 2007 yılında ise Bursapor’un pilot takımı Merinosspor’a gelişmesi için 1 seneliğine kiralandı. Ertesi yıl takıma döndü. 2008-09 sezonunun 8. haftasında oynanan Fenerbahçe maçında oynayarak Bursaspor’la ilk resmi maçına çıktı. 2009-2010 Süper Lig şampiyonluğunu kazanan Bursaspor'da önemli oyuncular arasında yerini aldı.

2016 yılında ise Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Galatasaray'ın gündemine girdi ve 4,5 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. İlk sezonunda bazı sebeplerden dolayı çok fazla forma şansı elde edemedi ve bu yüzden beklenileni veremedi. 2017 yılı itibariyle kariyerine sarı kırmızılı takımda devam etmektedir.

MİLLİ TAKIM SERÜVENİ

Serdar Aziz ilk kez 16 Kasım 2014 Pazar günü Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçı olan, Kazakistan maçına çağırıldı. Bu maçta doksan dakika süre aldı ve ilk maçında milli takım kariyerinin ilk golünü attı.

Milli Takımımızın tüm yaş gruplarındaki takımlarında forma giydi. U16 formasını 2 kez, U17’yi 13 kez, U18’i 7 kez, U19 formasını 18 kez, U20’yi 2 kez ve U21 formasını da 15 kez terletti. Bunun yanında bir kerede A2 milli takımına çağırıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER