SPOR MEDYASI

Galatasaray'da sakatlıkların nedeni belli oldu

Galatasaraylı bazı futbolcularla konuştuğunu söyleyen Şansal Büyüka, önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da sakatlıkların nedeni belli oldu

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ettiği maçta Hakan Balta'nın da ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkması ve sakat futbolcular kervanına katılmasıyla birlikte Tudor'un gelişiyle değişen yoğun antrenman temposuyla alakalı, Şansal Büyüka Bein Sports'ta bir açıklama yaptı.

HAKAN DA SAKATLANDI

Galatasaray'da son dönemde yaşanan üst üste sakatlık sorunlarına Hakan Balta da eklendi. Gençlerbirliği maçının 20. dakikasında bel spazmı nedeniyle oyundan çıkan Hakan Balta yerini Sabri'ye bıraktı.

galatasaray

Karşılaşma sonrasında Bein Sports'ta maçı yorumlayan Şansal Büyüka, Galatasaray'ın ilk yarıda erken gol yemesine rağmen müthiş baskı kurması ve attığı golün dışında 8 şut çekmesine, ancak ikinci yarıda 25 dakika boyunca hiç şut atamamasına dikkat çekerken, Metin Tekin kondisyonla alakalı olarak tespitlerde bulundu.

GALATASARAYLI FUTBOLCULARLA KONUŞTUM

Şansal Büyüka ise Galatasaray'da Tudor'un gelişiyle ağırlaşan antrenman temposuyla alakalı olarak Şansal Büyüka, "Şimdi söylenenler gerçekten doğru. Galatasaray'da birkaç futbolcuyla konuştum. Hakikaten çok ağır tempoda çalıştıklarını söylediler bana." diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER