SÜPER LİG

Galatasaray'da sakatlık şoku!

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın açılış maçında Orduspor deplasmanına konuk olan Galatasaray'da yaşanan sakatlık moralleri bozdu.

Galatasaray'da sakatlık şoku!

Galatasaray'ın Orduspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında sarı-kırmızılılar adına talihsiz bir sakatlık yaşandı.

Karşılaşmanın 13. dakikasında koşu sırasında sağ arka adelesinin çekmesi sonucu yerde kalan Hamit Altıntop oyuna devam edemedi. Sekerek kenara gelen Hamit Altıntop'un kenara gelmesinin ardından oyuna Aydın Yılmaz girdi.

Şampiyonlar Ligi'nde önümüzdeki hafta Salı günü Braga'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da Hamit Altıntop'un sağlık durumu sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediliyor. 
 
Hamit'te son durum!  
 
Galatasaray'ın Orduspor ile yaptığı maçta sakatlanan Hamit Altıntop'un Braga maçında forma giyebileceği belirtildi. 
 
Galatasaray'ın Orduspor ile yaptığı maçın 14. dakikasında sakatlanan ve yerini Aydın Yılmaz'a bırakan Hamit Altıntop'un sağ adalesinde çekme meydan geldiği belirtilirken, tecrübeli futbolcunun Braga ile yapılacak Şampiyonlar Ligi mücadelesinde forma giyebeleceği belirtildi.  

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER