BEŞİKTAŞ

Galatasaray'da mutlu son! Ryan Babel'in alacağı ücret belli oldu

Galatasaray Fulham'da forma giyen Ryan Babal transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılıların Ryan Babel transferini bitirmesinin ardından yıldız futbolcunun alacağı ücret belli oldu.

Galatasaray'da mutlu son! Ryan Babel'in alacağı ücret belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Ryan Babel transferinde son dakika gelişmesi yaşandı. Galatasaray'ın Ryan Babel'in transfer ettiği hatta Babel'in alacağı ücretin belli olduğu öğrenildi.

Fatih Terim'in Fulham'a transfer olduğundan beri yakın takibe aldığı, yönetime de onun alınması için istekte bulunduğu Ryan Babel transferi bitti. Fulham’dan Beşiktaş’a transfer olan ve Fenerbahçe’nin de ilgilendiği yıldız oyuncunun, Galatasaray formasını giymesi için artık hiç bir engel yok.

3 yıllık anlaşma tamam

Babel transferinin 24 Mart’taki Hollanda-Almanya maçı sonrası sarı kırmızılı yönetimin anlaşma sağladığı ifade edildi. Babel, menajeri ve Sarı-Kırmızılı idarecilerin Hollanda’da buluşarak şartları görüştüğü ve yeni sezon için el sıkıştığı öğrenildi. Buna göre Galatasaray, 32 yaşındaki Babel’e 3 yıl için imza parası da dahil olmak üzere 10 milyon Euro (Yaklaşık 65 milyon TL) ödeyecek. Ayrıca menajerinden de bu konuya ilişkin bir doğrulama geldi. Babel'in menajeri “Babel şu anda Fulham’ın kontratlı futbolcusu. Kendisine bazı teklifler geldi ancak bu konuda daha fazla detay veremeyeceğim. Bunları Babel ile kendi aramızda değerlendiriyoruz” açıklamasını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER