GALATASARAY

Galatasaray'da Muslera yuvadan uçuyor! İşte yeni takımı

Galatasaray'da yönetim başkanlık kriziyle uğraşırken, teknik direktör Fatih Terim transfer çalışmalarıyla da ilgilenmek zorunda kaldı. Terim, transfer edilmesini istediği isimler üzerinde scoutlarla birlikte çalışırken, Muslera cephesinden beklenmedik bir iddia geldi.....

Galatasaray'da Muslera yuvadan uçuyor! İşte yeni takımı - Sayfa 1

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin seçime gidecek olmasından dolayı, Galatasaray'da tüm yetki Fatih Terim'in oldu.Galatasaray'ın başkanı kim olursa olsun Terim ile çalışmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fatih Terim'in, Mustafa Cengiz yönetimine sunduğu liste üstünde çalışmalar devam ediyor.

.

Galatasaray'da Muslera yuvadan uçuyor! İşte yeni takımı - Sayfa 2

Tecrübeli teknik adam gidecek isimleri de belirlerken, hiç ummadık bir gelişme yaşandı. Galatasaray'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernando Muslera ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.  Güney Amerika'nın en köklü kulüplerinden biri olan River Plate'in Uruguaylı kaleciye olan aşkı bitmek bilmiyor.

.

Galatasaray'da Muslera yuvadan uçuyor! İşte yeni takımı - Sayfa 3

Sezon başında da Muslera'yı renklerine bağlamak isteyen Arjantin temsilcisinin iyi bir teklifle sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacağı bildirildi.

Galatasaray'da Muslera yuvadan uçuyor! İşte yeni takımı - Sayfa 4

River Plate'in Türk Hava Yolları ile sponsorluk anlaşmasına varması, bu transfer için ciddi bir zemin oluştururken taraflar arasındaki anlaşmanın Muslera transferiyle taçlandırılabileceği belirtiliyor.