GALATASARAY

Galatasaray'da iki ayrılık bir transfer

Sarı-kırmızılı takımın, Arap takımlarının kıskacında yer alan oyuncuyu satıp, kaynak yaratacağı bildirildi.

Galatasaray'da iki ayrılık bir transfer

Galatasaray'da sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine Feghouli'nin takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

DZFoot.com'da yer alan habere göre, ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç geçiren Galatasaray'ın yaz aylarında Cezayirli futbolcuyu, satarak transfere bütçe yaratmak istediği öne sürüldü.

Feghouli'nin takımda en yüksek maaş alan futbolcu olduğu ve Cimbom'un gelecek sezon takımın bütçesini düşürmek istediği belirtildi. Al Ittihad'ın yıldız ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

13 GOLE ETKI ETTI

Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Feghouli, bu sezon Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası maçlarıyla birlikte toplamda 30 resmi maça çıktı, 9 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

ESAS HEDEF MARCAO

Muslera ile anılan Roma'nın Marcao'yu da gözüne kestirdiği iddia edildi.

İtalyanların, Galatasaray'da parlayan oyuncu için 8 milyon euro'luk bütçe ayırdığı ileri sürüldü. 

PASALIC CİMBOM'A

Udinese-Genoa arasındaki karşılaşmada Darko Lazovic'i izleyen Galatasaray'ın scoutları, Pazar akşamı ise Parma-Atalanta maçını takibe aldı. Sarı-kırmızılıların scoutlarının bu maçta Chelsea'nin Atalanta'da kiralık oynayan Mario Pasalic'i izlediği bildirildi. Bu maçta 1 de gol atan Hırvat orta saha, daha önceki yıllarda da gündeme gelmişti. Galatasaray oyuncu izleme komitesinin, 24 yaşındaki futbolcu için olumlu rapor verdiği, son kararın Terim'de olduğu öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER