GALATASARAY

Galatasaray'da Henry Onyekuru pazarlığı başladı

Galatasaray onu kadroda tutmak, o da takımda kalmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar şimdiden Monaco ile görüşmeleri başlatırken, Henry Onyekuru için talep edilen bonservis bedeli, Cim Bom’u yine kiralama formülüne itiyor.

Galatasaray'da Henry Onyekuru pazarlığı başladı

Sezonun ikinci yarısında Henry Onyekuru’nun takıma katılmasıyla müthiş bir hava yakalayan Galatasaray, Nijeryalı yıldızı gelecek yıl da kadroda tutmaya kararlı. Hatta teknik direktör Fatih Terim’in hayali, 22 yaşındaki futbolcunun bonservisini de alabilmek. Genç oyuncunun da Galatasaray’da kariyerine devam etmek istemesi, Sarı-Kırmızılılar’ın vakit kaybetmeden harekete geçmesini sağladı.
 
Ancak Monaco ile gerçekleşen ilk görüşmede, Fransız kulübünün yüksek bonservis talebinde bulunması, Cim Bom’u zor durumda bıraktı. Onyekuru’yu sezon başında Everton’dan 15 milyon Euro’ya transfer eden Fransızlar, bu operasyondan zarar etmek istemiyor.
 
Kiralama artı satılık opsiyonu
 
Monaco’nun bu nedenle 12.5 milyon Euro civarında bir bonservis talebinde bulunduğu öğrenildi. Galatasaray bu bedeli karşılayabilmek için, aynı ölçüde bir satış yapması gerekiyor, ancak bu mümkün görünmüyor. Dolayısıyla Aslan’da Onyekuru’yu bir kez daha kiralama formülü gündeme geldi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER