GALATASARAY

Galatasaray'da Harry Kewell sesleri!

Galatasaray taraftarı, takımın başına Harry Kewell'ın getirilmesi için kampanya başlattı.

Galatasaray'da Harry Kewell sesleri!

Galatasaray'da hoca arayışı hızlandı. Taraftar, “Genç, takımı ayağa kaldıracak, bizi heyecanlandıracak bir hoca gelmeli” diyerek Harry Kewell için kampanya başlattı.

Göreve geldiği ilk günlerde 'kurtarıcı' olarak lanse edilen ve kariyerini Galatasaray için tehlikeye attığını söyleyen Mustafa Denizli, yalnızca 3 ay dayanabildi.

Gaziantepspor yenilgisi sonrasında istifasını yönetime sunacağını ima eden 66 yaşındaki çalıştırıcı dün sabah saatlerinde Başkan Dursun Özbek ile bir araya geldi ve göreve devam etmek istemediğini söyledi. Başkan Özbek de büyük umutlarla takımın başına getirdiği Denizli'nin istifasını kabul etti. Artık yeni bir teknik adam bulunana kadar takımı altyapı hocası Orhan Atik yönetecek.

“TAKIMIN PARÇASI OLMAK İSTERİM”

Taraftarların unutamadığı ve attığı her golden sonra çılgınlar gibi bestelenen şarkısı söylenen Harry Kewell, bir gün yeniden Galatasaray'da görev yapmayı çok isteyeceğini söyledi.

UEFA Galatasaray'ı Avrupa Kupaları'ndan men etti


Mustafa Denizli döneminde kendisine herhangi bir teklif gelmediğini belirten Kewell, “Belki de hazır değildim. Ancak bir gün teklif gelirse kesinlikle kabul ederim. Galatasaray'ı çok seviyorum ve bu takımın bir parçası olmak gurur verir” dedi. Taraftarlar da Kewell'ın teknik direktör olması için kampanya başlattı, yönetim harekete geçti.

Galatasaray Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER