GALATASARAY

Galatasaray'da gövde gösterisi imzalar atıldı

Galatasaray'da yeni transferler Ndiaye, Maicon, Fernando ve Feghouli için imza töreni düzenlendi.

Galatasaray'da gövde gösterisi imzalar atıldı

Galatasaray'da yeni transferler Ndiaye, Maicon, Fernando ve Feghouli basın önünde imza attı. Başkan Dursun Özbek ve futbolcular açıklamalarda bulundu.

ÖZBEK'TEN ARDA TURAN AÇIKLAMASI

"Kadroya katılan 4 oyuncuyla ilgili imza töreni düzenliyoruz. Bütün takımlara başarılı sezon diliyorum. Mücadelesi bol, futbol zevki yüksek bir sezon geçiririz inşallah. Hepiniz hoş geldiniz."

"Galatasaray olarak bildiğiniz gibi uzun süredir takıma hizmet etmiş futbol takımı bazı bölgelerin yenilenmesi, takıma yeni heyecan getirecek isimler tespit edilmiştir. Gerek scout ekibimiz, gerek hocamızla çalışmalar yaptık. Hala eksikler var. Çalışmaları yapıyoruz. Bu bir bütçe işidir. Hesaplarımızın içinde ne kadar gitmek isteyen futbolcu var, bonservis gelebilir hesabı yapıyoruz. Arda ile ilgili şunu söylemek isterim; Arda Galatasaray'ın yetiştirdiği bir futbolcumuz. Çok iyi bir Galatasaraylı. Türkiye'de oynamak isterse geleceği yer Galatasaray. Böyle bir buluşmadan memnun oluruz. Transfer çok kolay bir olay değil. İradelerin oluşması lazım. Amacımız en iyi takım olmak. Bu manada çalışıyoruz. Bitmeden detaylar vermek yanlış olur. Sadece çalışmaların sürdüğü yönünde konuşabilirim."

"Revizyona soyunduk. Yorulmuşluklar vardı. Son derece riskli bir iş. Maya tutar mı, tutmaz mı... Zor bir karardı. Galatasaray'ın bu kararı verme zorunluluğu vardı. Performans tatmin etmiyordu. Yenilenme lazımdı. Maçı dün bu heyecanla izledim. Çok da memnun oldum. Gayet iyi performans sergilediler. Mücadele, hırs ve klas bir futbol vardı. Skor da ona göre oldu. Bir-iki eksik var. Bunlar mali yapıya bağlı. Mali yapıyı rahatsız etmemeliyiz."

Feghouli:

FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

FEGHOULI: FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALMIŞTIM
"Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Başkanıma özellikle teşekkür ediyorum. Savaşçı ruhuma katacağım buraya. Birçok kupa kazanmak istiyorum burada."

"Şükürler olsun sakatlığım iyiye gidiyor. 2 haftaya takımla çalışmalara başlarım diye düşünüyorum. Hocamın kararı önemli."

"Daha önce gelmek isterdim, benimle ilgili bir sıkıntı yoktu. Birçok detay var transferde. O yüzden beklenildi. Şükürler olsun ki Galatasaray'dayım."

FEGHOULI

"Daha önce Türkiye'den teklifler aldım. Fenerbahçe yerine başka bir takıma gitmeyi seçtim. Galatasaray'dan teklif gelince işler değişti. Galatasaray Avrupa'da bir referans noktası. Hiç düşünmeden kabul ettim teklifi."

"Slaven Bilic'le futbol anlamında bir şey konuşmadık. Ülke anlamında bilgiler verdi. Türkiye'yi çok seviyor. Değerli bilgiler aldım."

FERNANDO

FERNANDO
"Guardiola çok önemli bir isim. Felsefeler farklı olabilir. Ortak nokta her hoca iyi oyun bekliyor. Premier Lig ve Türkiye Ligi'ni kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum. Türkiye'de kaliteli oyuncular var. Hızlı oyuncuların fark yaratabileceğini söyleyebilirim."

"Taraftar beni büyüledi. Zaten biliyordum ama canlı yaşadım. Bir oyuncu için taraftarın desteği çok önemlidir. Teşekkür ediyorum. Felipe Melo kulüpte bir idol. Ben de kendi tarihimi yazmak için geldim."

MAICON

MAICON
"Stoperlerin başarısı birçok detaya bağlı. Dengeli olmanız gerekiyor. Dün de bunu sağladık. Güçlü orta saha, beklerin yardımı çok önemli. Ofansif anlamda da bindiren beklerin olması. Bunlar stoperlerin de etkisini artırıyor. Kalecimiz de bize çok güven veriyor."

NDIAYE

NDIAYE
"Teklifler gelince sportif anlamda düşünüyorsunuz. Şu an verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu anlıyorum. Dün taraftar destek verdi. Daha iyi neler yapabilirim ona odaklanıyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER