GALATASARAY

Galatasaray'da Gomis ofsayt düdüğünü duymayınca...

Galatasaray - Sivasspor maçının 56. dakikasında Gomis'in attığı golde yıldız futbolcuyla birlikte sarı kırmızılı kulübün resmi twitter hesabı da ofsayt düdüğünü duymadı.

Galatasaray'da Gomis ofsayt düdüğünü duymayınca...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 3. haftasında Sivasspor'u ağırladı. Maçta sık sık ofsayta düşen Gomis, 56. dakikada topu ağlara gönderdi fakat yine yan hakemin ofsayt bayrağına takıldı.

Galatasaray - Sivasspor maçında sürekli olarak rakip savunma arkasına sarkmaya çalışan Gomis, bu sebeple sık sık ofsayta düştü. İkinci yarıda dakikalar 56'yı gösterirken sağ kanattan Belhanda:'nın ortasında topu kafayla ağlara gönderen yıldız futbolcunun bu golü ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Öte yandan Gomis, Türk Telekom stadındaki yoğun atmosfer ve gürültü nedeniyle düdüğü duymayınca aslan yürüyüşünü yaptı ama sonrasında ofsayt bayrağının kalktığını gördü.

GALATASARAY RESMİ HESAP DA OFSAYTI DUYMADI!

Aynı dakikada Gomis gibi Galatasaray kulübünün resmi twitter hesabı da Gomis'in attığı golde ofsayt bayrağını duymayınca GOL! 2-0 şeklinde bir paylaşımda bulundu ve kısa sürede hata fark edilince silindi.

Galatasaray'a Rıdvan Dilmen'den Kadıköy benzetmesi

GALATASARAY TARAFTARLARINDAN GOMİS'E DESTEK!

Hafta arasında Hakan Hepcan'ın sosyal medyadan maymun dediği Gomis'e destek çığ gibi büyüyor. Sivasspor maçı öncesinde TT Stadı'nda Gomis için sarı kırmızılı taraftarlar Gomis için pankart açarken, ısınma esnasında sarı kırmızılı yönetimden de büyük bir jest geldi ve stat hoparlöründen Aleyna Tilki'nin "O sen olsan bari." şarkısı çalındı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER