SÜPER LİG

Galatasaray'da forvete 4 aday

Galatasaray scout ekibi, uzun arayışların ardından kulübün bütçesine uygun forvet adaylarını belirledi.

Galatasaray'da forvete 4 aday

Hamza Hamzaoğlu, Granada'da oynayan El Arabi, Rennes'den N'Gog, Bordeaux'tan Diabate ve M'Gladbach'tan Hrgota arasında bir tercih yapacak.

Hamza Hamzaoğlu'na verdiği 'forvet transferi' sözünü tutmak isteyen başkan Dursun Özbek, scout ekibinden bu konuda hazırlık yapmasını talep etti.  

Bunun üzerine Avrupa'ya yayılan scout'lar, uzun arayışların ardından Hamza Hamzaoğlu'nun normlarına uygun forvet adaylarını belirledi.   

Galatasaraylılar'ı çıldırtan gaf

Fotomaç'ın haberine göre; İlk etapta Hamzaoğlu'nun eline aralarında; Youssef El Arabi (Granada), David N'Gog (Rennes), Cheick Diabate (Bordeaux) ve Branimir Hrgota (M'Gladbach) isimlerinin bulunduğu bir liste verildi. Listede N'Gog ve Diabate, Johan Elmander'e benzer tarzlarıyla öne çıktı.

Bu arada aralarında Samaras ve Adebayor gibi bonservisleri ellerinde olan bazı oyuncuların isimlerin de gündemdeki yerini koruduğu ifade edildi. 

hamza hamzaoğlu

UEFA sponsor olacak

Yönetimin, Hamzaoğlu'nun talebine göre bu oyuncular ve menajerleriyle masaya oturacağı ve fiyat araştırması yapacağı bildirildi.   

Galatasaray taraftarına Demba Ba'dan kötü haber

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'ndeson iki maçta galibiyet bekleyen ve 3 milyon eurogalibiyet primini cebine koymayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ayrıca Furkan, Adili, Ontivero, Umut Gündoğan, Oğuzhan, Dzemaili, Sercan, Salih Dursun gibi isimleri devre arasında satarak da kaynak yaratmanın planlarını yapıyor. 

Yorumlar
TREND HABERLER