Galatasaray'da <font color='#FF0000'>bir şok daha! </font>
Galatasaray'da Engin Baytar, Akhisar Belediyespor deplasmanına götürülmüyor..
Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenman yapılan taktik çalışma ile son buldu.
Tedavilerine devam edilen Hamit Altıntop ve Semih Kaya antrenmanda yer almadı. Kaleci Eray İşcan ise tedavisinin ardından salonda ve sahada çalıştı.
ENGİN BAYTAR ŞOKU
Antrenmanda Engin Baytar'ın sağ dizinde esneme meydana geldi. Ciddi bir problemi olmayan Engin Baytar tedbir amaçlı olarak İstanbul'da bırakılacak.
Galatasaray, akşam saatlerinde özel bir uçuşla İzmir' geçecek. Geceyi burada geçirecek Galatasaray kafilesi yarın mücadelenin oynanacağı Manisa'ya hareket edecek.