GALATASARAY

Galatasaray'da flaş iddia! Yönetimi düşürecekler

Galatasaray Yönetimi, 23 Nisan’a kadar “ibrasızlık” kararındaki yürütmeyi durduramazsa, Divan Heyeti de dava açarak mevcut yönetimi düşürmeye çalışacak. Başkan Cengiz’in göreve devam edemeyeceği belirtildi.

Galatasaray'da flaş iddia! Yönetimi düşürecekler

İdari açıdan ibra olmayan Galatasaray Başkanıve yönetimi, olayı mahkemeye taşımıştı. Başkan Mustafa Cengiz, 30 adet dava açarak Genel Kurul’da alınan “İbrasızlık” kararındaki yürütmeyi durdurmaya çalışacak. Ancak bunun için 23 Nisan’a kadar vakti var. Eğer bu tarihe kadar karar çıkmazsa, tüzük gereği seçim kararı alınması gerekiyor. Ancak yönetim, belirlenen tarihi geçtikten sonra görevini sürdürmeye devam ederse, Sarı-Kırmızılı camiada ortalık iyice karışacak.

KILIÇLAR ÇEKİLECEK

Galatasaray Divan Heyeti de gelişmeleri takip ediyor. Onlar da 23 Nisan’a kadar yönetim başarılı olamazsa mahkemenin yolunu tutacak. Eğer Cengiz ve yönetimi seçim kararı almazsa, hukuki yollarla yönetimi düşürmeye çalışacak. Mustafa Cengiz’in şu andaki planı yürütmeyi durdurduktan sonra sezonun ardından seçime gitmek. Böylece şampiyonluk yarışındaki takımın da konsantresinin bozulmaması planlanıyor. 10 Nisan’daki Divan Kurulu’nda ise kılıçlar çekilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER