GALATASARAY

Galatasaray'da flaş gelişme! 2 isim daha geliyor

Dünyaca ünlü golcü Radamel Falcao'yu kadrosuna katan Galatasaray transferde hız kesmiyor! Sarı-kırmızılı kulüp, Florin Andone için Brighton & Hove Albion Kulübü ile görüşmelere başlandığını duyurdu! Öte yandan Southampton'ın Gabonlu oyuncusu Mario Lemina da 1 yıllığına kiralandı.

Galatasaray'da flaş gelişme! 2 isim daha geliyor - Sayfa 1

Dünyaca ünlü golcü Radamel Falcao'yu kadrosuna katan Galatasaray transferde hız kesmiyor! Transfer döneminin bitmesine saatler kala Sarı-Kırmızılılar, iki bomba daha patlattı.

Galatasaray'da flaş gelişme! 2 isim daha geliyor - Sayfa 2

BİR GOLCÜ DAHA: ANDONE

Galatasaray, Brighton forması giyen santrfor Florin Andone'nin transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray'da flaş gelişme! 2 isim daha geliyor - Sayfa 3

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Florin Andone'nin Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Galatasaray'da flaş gelişme! 2 isim daha geliyor - Sayfa 4

26 yaşındaki Rumen golcü 1 yıllığına kiralandı. 1.80 boyundaki Andone, 2018 yılında Deportivo La Coruna'dan 6 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibi Brighton'a transfer olmuştu.