GALATASARAY

Galatasaray'da devrim gibi karar

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim operasyona başladı. Son alınan karar ise devrim niteliğinde!

Galatasaray'da devrim gibi karar

G.Saray Genel Sekreteri İşbecer'in "Sevr Antlaşması'ndan daha ağır" dediği yerlilerin uzun süreli kontratlarına son verilecek. Yeni şartları kabul etmeyenlerle yollar ayrılacak

Başkan Ünal Aysal döneminde yerli oyuncularla imzalanmış uzun süreli sözleşmelerden rahatsız olan Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim operasyona başladı. Donk ve Linnes'in maç başı ücretlerine lig ve Avrupa'yı kapsayan 25 maç sınırı koyuldu. Bu uygulama sezon sonu sözleşmeleri devam eden yerlilere de önerilecek, maç başı ücretlerde fedakarlık istenecek. 

Mustafa Denizli'yi canlı yayında kahreden gurbetçi

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Türkiye Kupası'nda da geçerli maç başı parasını tümüyle kaldırmak isteyen yönetim, lig ve Avrupa'yı kapsayan 25 maç sınırını yerlilerin sözleşmelerine ekletmeye çalışacak. Yani oyuncular 25 maçtan sonra 'maç başı ücret' almaya başlayacak. Teklifi kabul etmeyenlerden kendilerine kulüp bulmaları istenecek. Genel Sekreter Fatih İşbecer bu konudaki rahatsızlığını, "Sevr Antlaşması'ndan daha ağır sözleşmeler yapılmış" ifadesiyle dile getirmişti.

Karşıyaka Galatasaray maçında skandal olay
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER