GALATASARAY

Galatasaray'da Denayer sevinci

Galatasaray’da taraftarlar kadar teknik direktör Tudor’un da Denayer’ın kadroya dahil olmasından mutlu olduğu belirtildi.

Galatasaray'da Denayer sevinci

Galatasaray transfer çalışmaları kapsamında Jason Denayer'i yeniden kiraladı. Sarı-kırmızılı takıma gelmek için uzun süredir yoğun çaba harcayan futbolcunun bu tavrı taraftarlarla birlikte İgor Tudor'u da memnun etti.

Hırvat hoca, Denayer'in futbolculuğuna ve karakterine tam not verdi. Bir aydan bu yana ısrarlı şekilde Galatasaray'a gelmek için direnen Belçikalı stoperin en çok bu tavrına hayran kaldığını belirten Tudor, idarecilere şunları söyledi: "Denayer'in futbolculuğu kadar onun karakterine de ihtiyacımız vardı. Galatasaray'a gelmeyi bu kadar çok isteyen ve takımı için savaşmayı isteyen bir futbolcu. Denayer, şu anda Galatasaray takımının karakterine bire bir uyan bir isim."

İSPANYA'YI REDDETTiM

Denayer, GS TV'ye konuştu. Belçikalı stoper, "Buraya dönmek benim 2 senemi aldı. Bundan dolayı çok sevinçliyim. İki senelik zor bir süreçti bu. M.City beni farklı takımlara kiralamak istedi. Bu sene de beni İspanya'ya göndermek istiyorlardı. Fakat ben buna karşı çıktım ve G.Saray'a dönmek için elimden gelen her şeyi yaptım" dedi.

Belhanda'dan gönülleri fetheden cevap

500 BİN EURO'YA GELDİ

Galatasaray , Denayer'in transferiyle ilgili KAP'a detaylı açıklama yaptı. Kulüpten gönderilen yazıda, Belçikalı oyuncunun Manchester City'den 500 bin euro karşılığında 1 yıllığına kiralandığı belirtildi. Denayer'e ise sezonluk 1 milyon 359 bin euro garanti ücret ödeneceği ve Süper Lig'de oynanacak maçlarda her puan başına 4 bin euro ödeneceği ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER