GALATASARAY

Galatasaray'da corona virüs teyakkuzu! Evden çıkana ceza var

Corona virüs önlemleri kapsamında Galatasaray evden çıkmayı disiplin suçu sayacak. Beslenme ve çalışma programlarına ek olarak günlük idmanlar için video gönderilecek.

Galatasaray'da corona virüs teyakkuzu! Evden çıkana ceza var - Sayfa 1

Koronavirüs salgını nedeniyle lige ara verilirken Galatasaray, futbolcuları için taviz vermeden 'karantina' ilan etti. Terim ve kulüp doktorları tüm oyuncular ile ayrı ayrı görüşüp uyarılarda bulundu.

Galatasaray'da corona virüs teyakkuzu! Evden çıkana ceza var - Sayfa 2

Evden çıkmak yasak

Galatasaray'da tüm futbolcular karantinada ve evde kalacak. Oyuncuların zaruri ihtiyaçları dışında evden çıkmaları yasaklandı. Zaruri ihtiyaçları için evden çıkacak olan futbolculara da kulüp personelinden destek almaları ve gerekçe belirtmeleri talimatı verildi.

Galatasaray'da corona virüs teyakkuzu! Evden çıkana ceza var - Sayfa 3

Kurala uymayana ceza var

Salgının ulaştığı boyut aktarılıp 'en iyi önlem evde kalmak' denilerek, bu kurala uymayan futbolculara ise disiplin cezası verileceğinin altı önemle vurgulandı. Başta yabancılar olmak üzere tüm takıma olağanüstü bir durum olmadıkça yurt dışına çıkma yasağı getirilirken herhangi bir sağlık şikayeti halinde kulüp doktorları ile iletişimde olmaları istendi.

Galatasaray'da corona virüs teyakkuzu! Evden çıkana ceza var - Sayfa 4

Videolu antrenman

Galatasaray'da 'evde kal' çağrısı nedeniyle de mart ayı sonuna kadar, yani minimum 10 gün daha Florya'da takım antrenmanı yapılmayacağı açıklandı. Kısaca Galatasaray 31 Mart'a kadar topa değmeyecek ve antrenman yapmayacak. Ancak ligin yeniden başlayacak olması göz önüne alınarak sarı kırmızılı oyuncuların fiziksel açıdan önemli bir gerileme yaşamaması adına önlemler alındı.