GALATASARAY

Galatasaray'da Bruma belirsizliği

Galatasaray'da Bruma'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'da Bruma belirsizliği

Portekizli oyuncu, önümüzdeki sezon sarı kırmızılı takımda forma giymek istemediğini yönetime iletirken, teknik direktör Jan Olde Riekerink ise genç futbolcunun kadroda tutulmasından yana görüş belirtiyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Bruma, antrenmanlarda takımla beraber çalışıyor. Ancak Portekizli futbolcunun geleceği konusunda hala soru işaretleri var.

Bruma

Geçtiğimiz sezonu Real Sociedad'da kiralık geçiren ancak İspanyol kulübünün 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadığı Bruma, Avrupa'da bir takıma transfer olmak istiyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Neustadter İstanbul'da

Bruma için PSV, Galatasaray'a 4 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulunmuş, bonuslarla birlikte 5 milyon Euro'ya kadar çıkan teklifi sarı kırmızılılar az bularak reddetmişti.

Galatasaray yönetimi, Bruma'nın en az 7 milyon Euro karşılığında transfer olabileceğini belirtirken, teknik direktör Jan OLde Riekerink ise genç futbolcuyla görüşüp onu takımda kalması için ikna etmeye çalışıyor. Bruma'ya ihtiyacı olduğunu dile getiren Riekerink, bu sezon Portekizli futbolcunun takıma büyük güç katacağı görüşünde...

Galatasaray yönetimi, PSV'nin fiyat artırmasını beklerken, Fransa Ligi'nden de Bruma'ya ilgi olduğu ve önümüzdeki günlerde yeni tekliflerin gelebileceği ifade ediliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER