SÜPER LİG

Galatasaray'da bir istifa daha bekleniyor

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan ayrılmasının ardından Asbaşkan Nasuhi Sezgin'in de istifa edeceği iddia edildi. Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başına gelmesi ile kaynamaya başlayan kazan henüz soğumamış gözüküyor.

Galatasaray'da bir istifa daha bekleniyor

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'yla yolların ayrılmasının ardından Asbaşkan Nasuhi Sezgin'in de istifa edeceği iddia ediliyor.
 
Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden ayrılma süreci Galatasaray yönetiminde de fırtınaları kopardı. Daha başkan seçilir seçilmez Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı ilk görüşmede, "Galatasaray'a ne verebilirsin? Bana bir anlat diyerek" genç teknik adamı şaşkına çeviren Dursun Özbek, süreç boyunca genç teknik adama bir türlü ısınamadı.

DAHA ÖNCE DE KOVULMASI OYLANMIŞTI

Fatih İşbecer'in kendisinden istediği rapora, yönetimi eleştiren sert notlar yazan Hamzaoğlu'nun daha o gün görevden alınması gündeme geldi. Özbek, İşbecer'in isteğiyle yönetim kurulu toplantısında Hamzaoğlu'nun görevden alınmasını oylattı. Fakat yönetim ezici bir çoğunlukla Hamzaoğlu'na destek verdi.

Trabzonspor'da Medjani krizi kapıda

2 MİLYON EURO FİLMİ KOPARDI

Forvet isteyen Hamzaoğlu'na bir hafta önce "bütçe 2 milyon euro" diyen Özbek, Salı günü de genç teknik adamın Oumar Niasse ve Umut Bulut'la ilgili yaptığı açıklamalar sonrasında fişi çekti. Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında Hamzaoğlu'na tepkilerini dile getiren Özbek hızını alamayarak, toplantı sonrasında kendisine yakın birkaç ismi arayarak ne kadar sinirli olduğunu aktardı.

NASUHİ SEZGİN İSTİFA EDECEK

Fakat Hamzaoğlu'nun görevden alınmasına en büyük tepkiyi gösterenler ise eski Başkan Duygun Yarsuvat ile asbaşkanlardan Nasuhi Sezgin'in olduğu bildirildi. Yarsuvat'ın Özbek'i arayarak "sen ne yaptın" tarzında sorular sorduğu, Sezgin'in ise istifasını vermeye hazırlandığı gelen bilgiler arasında. 

Yorumlar
TREND HABERLER