SÜPER LİG

Galatasaray'da alternatif liste hazır!

Galatasaray, istediği transferleri gerçekleştirememe ihtimaline karşılık alternatif bir liste daha hazırladı.

Galatasaray'da alternatif liste hazır!
Dzeko, Torres, Balotelli gibi golcülere alternatif olarak, kontratı biten oyunculara da yönelen Aslan'ın yedek listesinde ilk sıra Eto'o'nun.. 
 
Bonservisi yüksek futbolcular, Dzeko, Torres ve Balotelli gibi isimlerin transferi bir şekilde gerçekleşmezse, Galatasaray yönetimi B planını devreye sokacak. Bu nedenle eş zamanlı olarak yedek listedeki isimlerle de görüşmeler yapılıyor. Bu listede, kontratı sona eren, bonservisi elinde futbolcular mevcut.  
 
Fanatik si'nin haberine göre; Samuel Eto'o, yedek listenin zirvesinde bulunuyor. Chelsea'den ayrılan Kamerunlu golcünün, Drogba'nın boşluğunu doldurabileceği düşünülüyor. 33 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye gelme fikrine çok sıcak baktığı biliniyor. Eto'o'nun yanı sıra kontratı sona eren ve boşa çıkan başka yıldızlar da var.

İşte bu isimler arasından ön plana çıkanlar:
Jeremy Menez (PSG-Forvet)
Mame Diouf (Hannover-Forvet)
Batefimbi Gomis (Lyon-Forvet)
Samuel Eto'o (Chelsea-Forvet)
Eduardo (Shakhtar-Forvet)
Obefami Martins (Seattle-Forvet) 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER