SÜPER LİG

Galatasaray'da 10 yıl sonra bir ilk

Galatasaray, tam 10 yıl sonra Gaziantepspor'dan bir futbolcu transfer etti.

Galatasaray'da 10 yıl sonra bir ilk

Hürriyet'in haberine göre; Transferin sessiz takımı Galatasaray, Gaziantepspor'un başarılı savunma oyuncusu Dany Nounkeu'yu 3.3 milyon euroya kadrosuna kattı. Bu transfer, bir anlamda sarı-kırmızılı kulübün tarihine geçti.

Nitekim Galatasaray, 10 yıl aradan sonra ilk kez Antep'ten bir futbolcu transferi gerçekleştirdi.

2002'de Mehmet-Murat takası

Cimbom, son olarak Ağustos 2002'de, Gaziantepspor'un stoperi Mehmet Polat'ı kadrosuna katmış, bir yıllığına kiraladığı bu oyuncuya karşılık yeni transfer Murat Erdoğan'ı yine kiralık olarak kırmızı-siyahlı kulübe vermişti.

Son 10 yıllık sürede altyapısında yetişen Uğur Demirok (2006-2007), Özgürcan Özcan (2007-2008 ikinci yarı) ve Semih Kaya'yı (2009-2010 ikinci yarı) Antep'e kiralayan Galatasaray, 2010-2011 sezonu öncesi ise savunma oyuncusu Emre Güngör'ün kırmızı-siyahlılara transferinden 2 milyon TL kazanmıştı.

Yorumlar