GALATASARAY

Galatasaray'a yeni Zidane geliyor!

UEFA Gençlik Ligi'nde yer alan U19 takımlarının birbirleri arasında oynadığı maçları izleyen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, PSG'nin genç yıldız adayını gözüne kestirdi. Sarı kırmızılılar bu transfer için tüm şartları zorlayacak.

Galatasaray'a yeni Zidane geliyor! - Sayfa 1

Liglerin ertelenmesinin ardından Fatih Terim gece gündüz WyScout üzerine oyuncu izliyor. Koronavirüs salgını sonrasına göre planlarını yapan tecrübeli teknik adam bu yüzden yaz transfer döneminde kesinlikle genç ve gelecek vaadeden oyuncuları kadrosuna katmayı planlıyor.

Galatasaray'a yeni Zidane geliyor! - Sayfa 2

Her gün en azından bir oyuncuyu scout ekibinin önüne koyan ve bilgi alınmasını isteyen Terim dün de bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde yer alan U19 takımlarının birbirleri arasında oynadığı maçları izlediği bildirildi.

Galatasaray'a yeni Zidane geliyor! - Sayfa 3

AİLESİ İLE GÖRÜŞÜLECEK

Terim'in bu maçlarda gözüne çarpan isminse PSG'nin U19 takımında forma giyen Adil Aouchiche olduğu bildirildi. Tecrübeli teknik direktöre göre, Zinedine Zidane gibi Cezayir asıllı bir Fransız olan ve aynı zamanda 10 numara oynayan Adil geleceğin yıldızları arasında yer alabilir.

Galatasaray'a yeni Zidane geliyor! - Sayfa 4

Fatih Terim, almaları zor olsa da 15 Temmuz'da 18 yaşına girecek oyuncu için PSG ve ailesi ile temas kurulmasını istedi. Şimdiden Transfermarkt değeri 6 milyon euro olan Adil Aouchiche Galatasaray tüm şartlarını zorlayacak.