GALATASARAY

Galatasaray'a yangın şoku!

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde bulunan 11 katlı Galatasaray Store mağazasında gece saatlerinde yangın çıktı.

Galatasaray'a yangın şoku!

Beyoğlu İstiklal Caddesi 65 numarada bulunan ve yaklaşık 2 ay önce açılışı yapılan zemin üzeri 8 ve toplam 11 katlı Galatasaray Store mağazasında sabaha karşı saat 05.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Binanın 3. katından yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye, mağazanın kepenklerini kırarak içeri girdi. Bir grup itfaiyeci yangının kaynağına ulaşmaya çalışırken, diğer bir ekipte oluşan yoğun dumanı tahliye etmeye çalıştı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık çalışması sonucu söndürüldü.

MERAKLI GÖZLERLE YANGINI SEYRETTİLER

İstanbul'un en kalabalık yerlerinden biri olan İstiklal Caddesi'nde çıkan bu yangın, vatandaşlar arasında heyecana yol açtı. Binadan çıkan yoğun dumanları ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarını gören bazı kişiler, cep telefonlarına sarılarak görüntü çekerken, bazı kişiler de cadde kenarında durup yangını seyretti. Polis de çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları fazla yaklaşmamaları konusunda uyardı.

Galatasaray'da bir büyük skandal daha!

 ŞERİDİ AŞIP İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTI

Bu sırada koltuk değnekli ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi, emniyet şeridini aşıp, mağazanın içine girmeye çalıştı. Bu kişi, itfaiye ve çevrede tedbir alan polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi dışına çıkartılarak olay yerinden uzaklaştırıldı.

MAĞAZADA HASAR MEYDANA GELDİ

GS Store mağazasında çıkan yangın nedeniyle binanın bazı katlarında maddi hasar meydana gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER