GALATASARAY

Galatasaray'a Bruma piyangosu

Real Sociedad formasıyla bu sezon gösterdiği inişli çıkışlı performansa karşın, tapusu Galatasaray'da olan Bruma'nın potansiyeli Avrupa takımlarının iştahını kabartıyor.

Galatasaray'a Bruma piyangosu

Kiralık olarak Real Sociedad forması giyen Galatasaraylı Bruma için, Avrupa'nın önemli iki kulübü devreye girdi.

La Liga'da Real Sociedad formasıyla bu sezon gösterdiği inişli çıkışlı performansa karşın, Bruma'nın potansiyeli Avrupa takımlarının iştahını kabartıyor.

Forma giydiği 30 maçta 2 gol 1 asistle takımına katkı sağlayan Portekizli futbolcudan memnun kalan Real Sociedad, 7,5 milyon Euro'luk opsiyonu kullanmaktan kaçınırken, Galatasaray'a daha az bir miktar ödeyerek, 21 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda tutmak istiyor.

Galatasaray Beşiktaş 338. randevuda


Ancak Real Sociedad, Bruma'yı transfer etme konusunda tek başına değil.

Record Gazetesi'nin haberine göre, genç hücumcu için Ajax ve Sevilla takımları da devrede.

UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacak Sevilla ve Hollanda Ligi'nde şampiyonluk ipini göğüslemek üzere olan Ajax'ın, Bruma'nın muhtemel transferi için Galatasaray'la görüşmelere başladığı öne sürüldü.

"SON SÖZ GALATASARAY'IN"

İddialara yanıt veren Bruma'nın menajeri Catiô Baldê, oyuncusuna çeşitli tekliflerin geldiğini ve son kararı verecek mercihin Galatasaray Yönetimi olduğunu söyledi.

Galatasaray Bruma ve Telles şokunu yaşıyor


Sarı-Kırmızılı ekibin, Bruma'yı hak ettiği bir değerde satmak istediğini belirten Baldê ''Bu sezonu iyi bir şekilde bitirmek ilk hedefimiz. Bruma gelişimini sürdürüyor. Attığı goller hep izlenmeye değer goller oldu. Şimdilik her şey yolunda. Önümüze bakıyoruz. Ancak Galatasaray'la kontratımız devam ediyor. Gelecekte ne olacağını bilemeyiz. İspanya dünyanın en iyi ligi. Tabii ki burada kalmak isteriz'' diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER