GALATASARAY

Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in golf arabasını sattı

Bir otel sahibinin Fatih Terim'e hediye ettiği golf arabası bozulunca, Galatasaray yönetimi aracı yaptırmak yerine sattı.

Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in golf arabasını sattı

Şampiyonların aracı, internete düştü! G.Saray Kulübü’nde Fatih Terim başta olmak üzere yıldız futbolcuların kullandığı golf arabası, 15 bin TL’den satışa sunuldu. 

FATİH TERİM'E HEDİYE EDİLMİŞTİ

Hürriyet'in haberine göre; Bir otel sahibi 2011’de dönemin G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’e bir golf aracı hediye etti. G.Saray ile yolları ayrılan ve Türkiye Futbol Direktörü olan Terim de aracı kulübe bıraktı. Araç, G.Saray’ın demirbaşı oldu. Ancak Terim’e hediye edilen araba 3 ay önce bozuldu.

Galatasaray Kulübü

YOK YERE MASRAF DENİLEREK SATILDI

Kulüp, takımın idman sahasına giderken kullandığı aracı, Başakşehir Sanayi’deki bir servise tamire yolladı. Servis, 5 bin TL’lik masraf çıkardı. Galatasaray Kulübü de tamir masraflarını karşılamak yerine Öner Kaya’nın sahibi olduğu servise golf aracını 5 bin TL karşılığında bıraktı.

Galatasaray Kulübü

FACEBOOK'TA DA PAYLAŞTI

Öner Kaya, aracı tamir ettikten sonra Cimbom’u şampiyonluğa taşıyan oyuncuların golf arabasındaki görseli ile internette ilan verdi. Arabaya 15 bin TL fiyat biçen Kaya, nakit ödemede 2 bin TL indirim yapacağını söyledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER