ŞAMPİYONLAR LİGİ

Galatasaray yatırımcısına kazandırdı

Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisseleri yükselişe geçti

Galatasaray yatırımcısına kazandırdı
Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisseleri, Juventus karşısında alınan galibiyetin ardından yatırımcısına yüzde 4,46 kazandırdı.

Galatasaray ile Juventus'un karşılaştığı ve dün kar yağışı nedeniyle yarım kalan maç bugün saat 15.00'de başladı ve yaklaşık 60 dakika süren mücadelede kazanan taraf Galatasaray oldu. Alınan 1-0'lık galibiyet ile Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkarak ilk 18 takım arasına girmeyi başaran Galatasaray'ın, Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri de yükselişe geçerek günü yüzde 4,46 artışla tamamladı.

Güne 27,20 liradan başlayan Galatasaray hisseleri, alınan galibiyet sonrasında en yüksek 28,70 lirayı gördükten sonra günü 28,10 liradan tamamladı. Galatasaray Sportif AŞ'nin piyasa değeri de bugünkü artışla 392 milyon liraya yükselmiş oldu.

Analistler, Galatasaray hisselerinin Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkması nedeniyle UEFA'dan gelecek bonuslar ve diğer elde edilecek reklam ve tv gelirleri nedeniyle yükseldiğini, ancak Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) gündeminde olan bedelli sermaye artırımı başvurusundaki belirsizlikler nedeniyle yükseliş isteğinin sınırlı kalabileceğini belirtiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER