GALATASARAY

Galatasaray yabancı hakem istiyor

Fenerbahçe derbisiyle başlayan süreçte aleyhine birçok hakem hatası yapıldığını düşünen Galatasaray yönetimi, IFAB'a başvurma kararı aldı.

Galatasaray yabancı hakem istiyor

Fenerbahçeli Jailson'un Belhanda'ya tokat atmasıyla başlayan Galatasaray-TFF krizi IFAB'a taşınıyor. 

YABANCI HAKEM TALEBİ...Galatasaray'da derbinin ardından verilen cezalar, Konyaspor maçında aleyhine verilen penaltı ile Beşiktaş karşılaşmasında lehine verilmeyen penaltı pozisyonları bardağı taşırdı.

derbi galatasaray beşiktaş

Sarı-Kırmızılı yönetim, üst üste yaşanan hakem hataları nedeniyle Uluslararası Futbol Birliği Kurulu'na (IFAB) gitme kararı aldı. Güneş Gazetesi'nin haberine göre, Konyaspor mücadelesinde Serdar Aziz'in pozisyonu sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) savaş açan Galatasaray yönetimi, Beşiktaş derbisinde de Cüneyt Çakır ve VAR hakemi Mete Kalkavan'ın pozisyonları art niyetli yorumladığını belirterek, yaptırım kararı aldı.

derbi galatasaray beşiktaş

KÜLÜPLER BİRLİĞİ'NDEN ÇEKİLİRİZ...Olağanüstü toplanacak olan Galatasaray yönetimi, camianın önde gelenleriyle bir araya gelecek. Türkiye Kupası'nda çekilmeye kadar birçok konuyu tartışacak olan Galatasaray, Kulüpler Birliği Vakfı'yla da kesin olarak ilişkisini kesecek.

derbi galatasaray beşiktaş

TFF ve MHK'ye karşı hakem hatalarını IFAB'a taşıyacak olan sarı-kırmızılı yönetim, federasyondan maçlarına artık yabancı hakemlerin verilmesini de talep edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER