DİĞER HABERLER

Galatasaray UEFA'dan ceza alacak mı?

UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, üyeliğe seçilme sürecini ve Türk kulüplerinin UEFA'daki durumunu anlattı.

Galatasaray UEFA'dan ceza alacak mı?

TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TV+ aplikasyonundaki Life+ kanalında yayınlanan Sporsel programında üyeliğe seçilme sürecini ve Türk kulüplerinin UEFA'daki durumunu anlattı

İşte Yardımcı'nın açıklamalarından öne çıkanlar;

“Seçim sürecinde herkes birbiriyle kulis yapma peşindeydi. Bizim için mutlu bir gün oldu. UEFA yönetimine seçildiğimiz için mutluyuz. Bundan sonraki süreçte UEFA ile kulüpler arasındaki köprü görevini göreceğiz. Önemli olan kulüplerimizin dersini iyi çalışması ve alacakları disiplin önlemleri. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa için önemli olduğu seçim sürecinde herkes tarafından söylendi."

"Galatasaray'a ceza gelmeyecek"

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yapmak istediklerini ve projelerini anlatmak için UEFA'ya geldi. Atılacak adımlar konuşuldu. Galatasaray'a Avrupa'dan men ceza gelmeyecek.” 

Galatasaray'a 1 ay sonra 300 milyon lira geliyor

"Aziz Yıldırım'ı görüştüreceğim"

"UEFA başkanı Ceferin ile Aziz Yıldırım'ı görüştüreceğim. Görüşme Finansal Fair-Play kuralları için olacak. Kur farklarında şaşmalar oldu. Bu nedenle kulüplerimizin mali toblaları UEFA'ya iyi anlatması lazım. Fenerbahçe'ye de UEFA'dan bir ihraç beklemiyorum.” 

"Demirören'den destek aldım"

"Kulüplerimizin sorunlarını anlatmak için ben göreve daima hazırım. Sorumluluğun farkındayım, görevlerin üstesinden geleceğim. UEFA ile olan bütün görüşmelere katılacağım ve Türk futbolunu en iyi yerlere getireceğiz. Yıldırım Demirören başkanım büyük bir destek verdi. Özellikle ona çok teşekkür ediyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER